Need help FedSig Rumbler Series 1

Cop

Newbie
Original poster
Aug 2, 2013
19
Germany
Hi guys,

I need a little help with my old styled rumbler series 1. I wired everything as discribed in the manual and followed the description in this video: https://www.youtube.com/watch?v=-SV...QtwJ6BAgFEAI&usg=AOvVaw257ekgigVwQ1kA9YNqDUXa

But I can't get any tone out of my woofers. Due to defect I buyed new Woofers (8 Ohm, 75Watt, 150 Watt RMS). I also tried to connect the woofers directly to my pathfinder siren but they just make a very quietly sound (but it's the wright signal).

Do you have a idea where the problem could be?

Does anyone has the technical data of the old woofers?
 

Cop

Newbie
Original poster
Aug 2, 2013
19
Germany
SOLVED! I chatted with fedsig support team and found the problem.

The old wires were completely black inside (corosion). I used new wires and everthing works!
 

JohnMarcson

Site Founder
Administrator
May 7, 2010
10,073
Northwest Ohio
SOLVED! I chatted with fedsig support team and found the problem.

The old wires were completely black inside (corosion). I used new wires and everthing works!
Thanks for the update
 

Forum Statistics

Threads
51,579
Messages
438,617
Members
18,412
Latest member
Polar_Bear_Charger_17

Members Online

About Us

  • Since 1997, eLightbars has been the premier venue for all things emergency warning equipment. Discussions, classified listings, pictures, videos, chat, & more! Our staff members strive to keep the forums organized and clutter-free. All of our offerings are free-of-charge with all costs offset by banner advertising. Premium offerings are available to improve your experience.

User Menu

Secure Browsing & Transactions

eLightbars.org uses SSL to secure all traffic between our server and your browsing device. All browsing and transactions within are secured by Sectigo SSL with high-strength encryption.