Help with Code 3 Z3. Won't do anything when connected to power.

Layne6288

Registered Member
Original poster
May 5, 2021
41
Ohio
I connected all of the positive power cables and negative power cables and connected them correctly to a battery. My Z3 Siren controller is connected to the amp using an RJ45 cable. Nothing on the controller lights up when the amplifier is connected to the battery.IMG_1577.jpg
 

2004p71

Junior Member
Aug 27, 2010
365
canada
Is it receving an Ignition imput ?
 
  • Like
Reactions: Abacus

CD3

Veteran Member
May 25, 2010
386
USA, CA
Just as 2004p71 said in his post, you need the ignition wire to 12v+ too. I hope you have all the wire harnesses for that?
 

Layne6288

Registered Member
Original poster
May 5, 2021
41
Ohio
Is it receving an Ignition imput ?
I figured out I have an incompatible controller, I am using the matrix controller instead of the non-matrix controller.

Just as 2004p71 said in his post, you need the ignition wire to 12v+ too. I hope you have all the wire harnesses for that?
I figured out I have an incompatible controller, I am using the matrix controller instead of the non-matrix controller.
 

Forum Statistics

Threads
51,579
Messages
438,617
Members
18,412
Latest member
Polar_Bear_Charger_17

About Us

  • Since 1997, eLightbars has been the premier venue for all things emergency warning equipment. Discussions, classified listings, pictures, videos, chat, & more! Our staff members strive to keep the forums organized and clutter-free. All of our offerings are free-of-charge with all costs offset by banner advertising. Premium offerings are available to improve your experience.

User Menu

Secure Browsing & Transactions

eLightbars.org uses SSL to secure all traffic between our server and your browsing device. All browsing and transactions within are secured by Sectigo SSL with high-strength encryption.