TACTLD1 no power...no lights

abbra

Member
Jun 2, 2010
46
Gillette, NJ
Just picked up a used Whelen traffic controller for a whelen 500mm led arrowstick.


Control head is a TACTLD1. Connected power and ground, have the arrowstick DISCONNECTED, and no lights show up on the controllers face when I turn it on (both high and low power). Fuse checks out ok. Opened the box up, all wires seem secure and in the proper place... am I missing something? 2 questions:


1. Is there a second "fuse" anywhere inside the controller box? Or common power points that come loose?


2. The arrowstick does NOT have to be connected for the control box to work, correct?
 

abbra

Member
Jun 2, 2010
46
Gillette, NJ
sorry, should have mentions, i have both RED and WHITE wires hooked to (+) power and the black (-) to negative as indicated in the install manual.


It wont power the arrowstick at all or show any lights (backlighting or 8 small arrowstick led indicators) on the control head.


...maybe it is DOA
 

Forum Statistics

Threads
53,811
Messages
449,373
Members
19,062
Latest member
tkmooney

About Us

  • Since 1997, eLightbars has been the premier venue for all things emergency warning equipment. Discussions, classified listings, pictures, videos, chat, & more! Our staff members strive to keep the forums organized and clutter-free. All of our offerings are free-of-charge with all costs offset by banner advertising. Premium offerings are available to improve your experience.

User Menu

Secure Browsing & Transactions

eLightbars.org uses SSL to secure all traffic between our server and your browsing device. All browsing and transactions within are secured by an SSL Certificate with high-strength encryption.