Federal Signal ss2000 smart siren problem

ryan

Member
May 20, 2010
2,996
Massillon, Ohio
I have a dept. that runs smart sirens, I do not have much experience with these. Their issue is the left alley button lights up dim red like all the others but when pushed it does nothing, no beep no bright red light and no left alley. I am getting no output at the terminal block on the brain. Is this how a bad fuse is indicated as the bulb on the bar is good.
 

ffjwhite

Member
May 21, 2010
1,082
Bombay, NY
I believe this might be a Control Head issue. If it was a fuse on the brain it would still light up on the control head. Maybe there is something wrong with the membrane on the control head. I would try and swap out the control heads to see if it makes a difference. Thats if you can.
 

ryan

Member
May 20, 2010
2,996
Massillon, Ohio
I went back and worked on it tonight, I simply held the button down for about 30 seconds and it started working again.
 

Forum Statistics

Threads
54,293
Messages
451,193
Members
19,268
Latest member
derDeitsch

About Us

  • Since 1997, eLightbars has been the premier venue for all things emergency warning equipment. Discussions, classified listings, pictures, videos, chat, & more! Our staff members strive to keep the forums organized and clutter-free. All of our offerings are free-of-charge with all costs offset by banner advertising. Premium offerings are available to improve your experience.

User Menu

Secure Browsing & Transactions

eLightbars.org uses SSL to secure all traffic between our server and your browsing device. All browsing and transactions within are secured by an SSL Certificate with high-strength encryption.