Well heres the haul i got from tyler fire :)

EHFD_Tower_751

Site Regular
And all for roughly 41.00

Sooooo as I stated yesterday that a local equipment place was having a clearance/inventory sale, sooooo heres what little me gots :)

Ended up with:
2 new in bag amber 52 series lenses
2 brand new GREEN lp6000 rotators
9 brand new cylindrical blue filters
1 56" code 3/force 4 xl lightbar

And a friend that I was there with surprised me with a 48" whelen edge in red with the center pierce alert 2 (I think that's the one, it's the sweep style light)


These will join my never ending collection (I gotta stop buying these things lol)20190728_171707.jpg20190728_171717.jpg20190728_171658.jpg
 

CrownVic97

Veteran Member
Nice small haul, man! Nothing wrong with that at all :D
 
OP
OP
EHFD_Tower_751

EHFD_Tower_751

Site Regular
I was kinda iffy for the bar, cause I didn't test before I bought.

But I got it home and tried it and works great, just has a little damage one the one some that I gotta replace.
 

CrownVic97

Veteran Member
I was kinda iffy for the bar, cause I didn't test before I bought.

But I got it home and tried it and works great, just has a little damage one the one some that I gotta replace.
Is that the Whelen or Code 3 bar? At least it's minor stuff, so no huge issues there.
 
OP
OP
EHFD_Tower_751

EHFD_Tower_751

Site Regular
Code 3 bar

The edge bar I'm having an issue with, I get clicking noise when I put power to wires, but nothing as far as lights firing or the pierce alert sweeping.

I'm confused with this bar
 

CrownVic97

Veteran Member
Code 3 bar

The edge bar I'm having an issue with, I get clicking noise when I put power to wires, but nothing as far as lights firing or the pierce alert sweeping.

I'm confused with this bar
I've used this time & time again for Edge bars. Just follow the color codes carefully ;-)
download.jpg
 

Nolines

Silver Supporter
Is it possible the strobes are dead and the supply is trying to fire and nothing's happening?
 
OP
OP
EHFD_Tower_751

EHFD_Tower_751

Site Regular
Is it possible the strobes are dead and the supply is trying to fire and nothing's happening?
I'm hoping. I have another edge bar that works great, so I'm gonna try all strobes in that bar. Hopefully they all work and it's just the supply that's bad.

Heck even the pierce alert dont light up or sweep :(
 

Nolines

Silver Supporter
I'm hoping. I have another edge bar that works great, so I'm gonna try all strobes in that bar. Hopefully they all work and it's just the supply that's bad.

Heck even the pierce alert dont light up or sweep :(
True the Pierce alert is not connected to the power supply it should light up and sweep, strange, I say disconnect the heads and go one connector at a time with a working strobe after checking fuses and wires... Odd.
 
OP
OP
EHFD_Tower_751

EHFD_Tower_751

Site Regular
Final verdict is all strobes work great with the pierce alert still dont do nuttin.

Still wonder if I should replace all the fuses with new ones, even though the fuses are all good
 

Online statistics

Members online
7
Guests online
59
Total visitors
66

Members online

Forum statistics

Threads
46,904
Messages
415,507
Unanswered questions
8
Members
16,947
Latest member
MattRallvii
Top Bottom